Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z mountem

dexter92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem jest taki ze wgl go nie mam nie dostalem z misji poszedlem kupic do mista ale jak kilkam to cos tam pisze ze nie moge

85353566805034982839.jpg

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

no ja mam podobny problem lecz pieczec miałem cos tam poklikałem i cały dzik znikl i nie wiem nawet gdzie go teraz na nowo zakupic i tam gdzie powinien byc dzik mam tak jak kolega dexter92 mam czyste pole

Opublikowano

no właśnie przeciągnij ale rzecz ma się w tym ze ja poklikałem coś tam w tym panelu z tym dzikiem i ta pieczątka całkiem znikła z eq nie ma jej wiec jak moge cos przenieść czego nie mam ? dziękuje za chęci i pomoc no ale pisze ze to całkiem znikło :) ja musiał bym zakupic na nowo ta pieczec tak mi sie wydaje tylko nie wiem w jakim miejscu :(

Opublikowano

no właśnie ja tez mam teraz nowa ale mi tez ona nie działa może ktoś pomorze jak to dziadostwo uruchomić :) dexter92 ^^ widziałem jak latasz z buta ja tez z tej strony HoltyHolganPLmt :))

Opublikowano

Zarówno PPM i LPM nie działa? ja pamiętam, że tez miałam ten problem, ale za którymś razem, jak kliknęłam właśnie jakimś przyciskiem myszy, to się udało. Ewentualnie przeciągałam po prostu ikonkę do miejsca na mounta.

Opublikowano

Wejdź w główny katalog z grą, otwórz JXlog.txt i zobacz, czy masz taką informację w tym spisie:

2013-9-28 4:39:33:26 Animation Data loading failed--D:\hdonlineee\ArtData\Creature\Mon-wl-002Mon-wl-022Mon-wl-023\mount.bbf

Opublikowano

To jest wykaz błędów gry. Jak widać masz mnóstwo błędów z mountem. "mount.bbf" i "m_bonemount".
Spróbuj wywalić z folderu( ze wszystkich lokacji) (przenieś np na pulpit" ten plik mount.bbf i uruchom patchera, by ponownie Ci się pobrał. Ewentualnie usuń całkowicie gre, wyczyść rejest i zainstaluj ponownie, tym razem na innej lokacji (np na innym dysku).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...